Triple-A kantoorpand in Gorinchem

Duurzaamheid is voor ons geen verkoop verhaal, maar werkelijkheid. Niet voor niets is één van onze kernwaarden ‘oplossingen met impact’. Die waarde hebben we ook toegepast op de verbouwing van ons pand aan de Avelingen-West in Gorinchem.

Het pand, gebouwd in de jaren ’80, voldeed helemaal niet aan de duurzaamheidseisen die wij voor ogen hadden. En dat was een understatement. Ons doel? Werken in een pand met een A+++ status.

Wat hebben we gedaan om dit doel te bereiken?
Graag vertellen we je welke werkzaamheden we hebben gerealiseerd, waarbij we niet alleen gekeken hebben naar de inzet van duurzame materialen, maar vooral naar energiezuinig gebruik van het pand.
We hebben:

Het resultaat

Ons doel is bereikt. Het pand heeft een fijn binnenklimaat om in te werken. Onze zonnepanelen leveren de stroom voor de warmtepomp zodat we ons pand gasloos kunnen verwarmen. De buitenruimte is klimaatbestendig en we zien de eerste vlinders al fladderen op ons terrein. Hoe tof is dat!

We hebben nu een multifunctioneel gebouw. Hier kunnen we samenwerken, kennis delen, gasten ontvangen en gezellig samen zijn.

Naast dat we het verschil maken met ons duurzame pand, willen we ook dat onze collega’s én de collega’s van zusterbedrijf ProcessMinded zich bewust zijn van wat een duurzame bedrijfsvoering betekent.

Hoe we dat hebben aangepakt?