Switch naar de groenste baan in de bouw

Groene denkers en doeners, met een kritische blik, een groot hart voor de wereld om ons heen én de bouw. Die hun ambities volgen en werkelijk het verschil willen maken. FutureMinded is op zoek naar enthousiaste collega’s; niet gekaderd in functies, maar omschreven in één algemene vacature. Door deze aanpak kunnen we samen de impact, die we met elkaar zo belangrijk vinden, ook écht waarmaken.

Groen is ook écht groen

“De groenste baan in de bouw”, is ook écht de groenste baan in de bouw. Werken bij FutureMinded betekent werken bij een werkgever waarbij groen denken én doen wordt beloond, gestimuleerd en geïnspireerd. Met onze groene arbeidsovereenkomst zetten we samen stappen om te verduurzamen. Niet alleen in je werk, maar óók privé.

Wat houdt onze groene arbeidsovereenkomst in?

Extra vakantiedagen als je duurzaam reist
Je krijgt 30 vakantiedagen per jaar. Reis je duurzaam naar je vakantiebestemming? Dan krijg je – per vakantie – 2 extra vakantiedagen met een max. van 5 extra dagen per jaar.

Jaarlijkse bonus van € 200,00 doneren aan een groen goed doel

Jouw salaris wordt via een duurzame bank gestort
Loopt jouw rekening bij een duurzame bank? Mooi! Dan doneren we maandelijks een bedrag van € 5,00 aan een groene doelstelling die we samen kiezen.

Duurzaam mobiliteitsplan

Een groene pensioenregeling

Werken vanuit een volledig duurzaam Triple-A kantoor

Elke dag vers fruit

Een potje tafeltennis na de lunch

Wat breng jij?
  • Een afgeronde opleiding in de richting bouw/civiel/duurzaamheid
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Een proactieve, loyale en oplossingsgericht instelling
  • Kritische blik
  • Je houdt van afwisseling, bent creatief in het verzinnen van nieuwe oplossingen en je bent graag aan de slag om jezelf te ontwikkelen
Switchen naar de groenste baan in de bouw?
Snappen we als geen ander!

Op zoek naar een stage- of afstudeerplek?

Nieuwsgierige studenten die open staan om hun kennis en die van ons te delen: natuurlijk zijn we op zoek naar jou! Een stage bij ons is afwisselend, uitdagend en groen. Het is mogelijk om je bezig te houden met zowel de opdrachtgevers- als opdrachtnemerskant in verschillende fasen van een verduurzamingsproces in de openbare ruimte of bebouwde omgeving. Je komt in aanraking met verschillende rollen en projecten om te ontdekken waar jouw groene hart sneller van gaat kloppen.

Een goed idee? Stuur ons een bericht via WhatsApp!